Jälleen kerran! Vietettyäni yllättävän ei-niin-rellestys viikonlopun Etelä-Suomessa, ajattelen taasen kerran, että rupeaisin muokkaamaan elämäntapojani terveellisemmiksi.

Pah, ja mielestäni tällainen muokkaaminen kuulostaa juuri niin tyhmältä, ettei ole mahdollistakaan - miksi pitäisis jotenkin teennäisesti ruveta toimimaan omia tottumuksiaan vastoin.

Toisaalta, emme tästä nuorene(?) ja jostain syystä, mieleeni ovat alkaneet hiipiä kammottavat kuvat - vanhenemisesta. Mikä tunnetusti ei tule yksin. Joten törmäsin siten ilmiöön vihreä tee!

En ole ikinä aikasemmin tajunnut minkälainen voimajuoma onkaan vihreä tee (myös valkoinen...) Mieleen lähinnä nousevat mainosmaailman luomat kuvat kiinalaisista (?) teenpoimijoista, ja aukeavista teenlehdistä. Sekä tietenkin vannoutuneena kahvinjuojana olen laskenut teenjuonnin vain kipeiden päivien etuoikeudeksi.

Mutta nyt olen kääntämässä kelkkaani. Tätä siemailua voisi kutsua jopa viininmaistelun sukulaiseksi - maku on oudohko, suu ei ole tottunut, mutta joka kerta siitä oppii pitämään vielä enemmän.

Ja siis mikä parasta! Tämä on sellainen juoma mikä estää syöpää, laskee kolesterolia, auttaa insuliinintuotannossa, suojaa tulehduksilta ja kudosten ennenaikaisilta vaurioilta...Huhhuh....eihän siihen muuta voi sanoa.

Ja kun ostaa vielä luomun rakkaudella tehtyä reilun kaupan teetä voi tuntea hetken olevansa parempi ihminen. Voi kuinka ihanaa!